“Als techneut ben ik niet zo’n leerbeest. Maar áls ik wil leren, moet het voor mij overzichtelijk zijn. De BUILD UP Skills advisor-app biedt mij dit overzicht, toont me precies de cursus die ik zoek en houdt me bovendien op de hoogte van de ontwikkelingen in mijn vak. Prima dus!”
Erwin, monteur

“De ontwikkelingen in de zonnestroomtechnologie gaan snel. Dat weet de BUILD UP Skills advisor-app gelukkig ook. Zodra er nieuwe leermodules zijn, stelt de app mij hier direct van op de hoogte. Zo helpt de app mij bij het up-to-date houden mijn vakkennis!”
Jeffrey, zonnestroominstallateur

“De BUILD UP Skills advisor-app maakt je bewust van de mogelijkheden in de techniek. Het volgen van de ene module bracht me al gauw op het spoor van de andere module. Inmiddels heb ik al heel wat gevolgd. Wat dat betreft is de BUILD UP Skills advisor-app één grote snoeptrommel!”
Sandra, monteur

“Het mooie van de BUILD UP Skills advisor-app is dat de app direct toepasbaar is op de werkvloer. Laatst was ik met een collega aan het werk met een open gevelsysteem. De app laat je dan met een animatie zien wat er gebeurt als het gaat waaien. Praktisch, toch?”
Mick, systeembouwer

“Het klinkt misschien raar, maar als ik mij thuis verveel maak ik op de BUILD UP Skills advisor-app soms een quiz, kijk ik naar filmpjes of bestudeer ik grafieken. Hierdoor steek je onbewust veel kennis op van zowel je eigen werk en dat van anderen.
Chantal, leerling-monteur