OP DEZE PAGINA VIND U DE RESULTATEN VAN HET PROJECT DUBUS

 

ANALYSE NATIONALE STATUS QUO

Om goed te kunnen bepalen welke brug moet worden geslagen tussen de huidige situatie en de gewenste situatie in 2020 is als eerste stap in het project de Nederlandse status quo onderzocht. In de samenvatting treft u de belangrijkste conclusies aan. Bent u benieuwd naar de volledige analyse van de nationale status quo? Download het onderzoek.

 

ROADMAP

De resultaten van de analyse van de nationale status quo zijn gebruikt bij het opstellen van een nationale roadmap. In deze roadmap wordt aangegeven hoe en wanneer doelen moeten worden bereikt met een duiding van de bijdragen die partijen daaraan (kunnen) leveren. U vindt hier de definitieve rapportage met de roadmap. De roadmap is ook los te downloaden. Bij de definitieve rapportage horen ook een aantal bijlagen, te weten:

 

BEROEPSBEELDEN

Om een beeld te krijgen van de beroepsspecialisaties en de nieuwe beroepen, zijn diverse beroepsbeelden ontwikkeld. Bekijk de verschillende beroepsbeelden.

 

MARKTONDERZOEK

USP Marketing Consultancy heeft in opdracht van BuildUpSkillsNL een marktonderzoek gedaan naar de inbedding van de Europese doelstellingen voor 2020 in de bouw- en installatiesector. Het marktonderzoek betreft een 0-meting om in kaart te brengen waar de verschillende partijen uit de sector in de adoptiecurve staan om de doelstellingen in 2020 te kunnen behalen. Lees het volledige marktonderzoek “Status quo meting bouw- en installatiesector richting Europese 2020 doelstellingen

 

SFEERIMPRESSIE

Op 18 april jl. vond de werkconferentie ‘Bouwen aan het vakmanschap van morgen’ plaats bij het Bouw- en Infrapark in Harderwijk. Hieronder vindt u een diavoorstelling. De foto’s geven u een impressie van de werkconferentie.

Disclaimer: The sole responsibility for the content of this webpage lies with the authors. It does not necessarily reflect the opinion of the European Union. Neither the EASME nor the European Commission are responsible for any use that may be made of the information contained therein.