Onderwijskundige (0-3 jaar werkervaring)

Wil jij jouw kennis over leren en ontwikkelen van volwassenen aanvullen met waardevolle ervaring? En dat in Europese projecten met focus op verduurzaming van de gebouwde omgeving? Dan is dit de uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?

Je werkt voor ISSO aan diverse Europese en nationale projecten die de energietransitie in de gebouwde omgeving versnellen. Dit met een focus op vakmanschap voor verduurzaming van de gebouwde omgeving. Het gaat daarbij om een combinatie van vaardigheden rond energietransitie, verduurzaming van gebouwen, circulariteit, digitalisering en klimaatadaptatie. Jouw focus ligt in de EU-projecten BUSLeague, BUSGoCircular en ARISE op het ontwikkelen van taakgerichte eindtermen en E-learnings voor inzet in de bouw- en installatiesector.

Aan welke opgaven ga je werken?

 • Realiseren van eindtermen en bijscholingsmateriaal voor het trainen van trainers en vakmensen;
 • Verkennen van samenwerking met marktpartijen om kennis in gebruik te krijgen;
 • Samen met bijscholers en bedrijfsscholen experimenteren met de ontwikkelde trainingsmaterialen, het effect ervan evalueren en benutten voor volgende stappen;
 • Actief meedenken, leren en meelezen met de EU-consortiumpartners;
 • Zorgvuldige verslaglegging en documentatie voor verantwoording aan de EU en consortium partners.

In deze functie werk je binnen een klein multidisciplinair team.

Verantwoordelijkheid & taken

Waarvoor ben je zelfstandig verantwoordelijk?

 • Het organiseren en plannen van je eigen werkzaamheden
 • Samenwerken met je teamgenoten
 • De werkzaamheden waarmee je aan de slag gaat

Wat vragen wij van jou?

Je bent goed in staat om je kennis over de ontwikkeling van skills te vertalen naar concrete projectresultaten. Je bent gericht op samenwerking, leren in netwerken, ondernemend, zelfstandig en je hebt oog voor het collectief belang binnen het kader van de projectdoelstellingen.

Wat je verder meebrengt:

 • Je hebt minimaal een HBO/WO opleiding, bij voorkeur op het gebied van Onderwijskunde of Learning & Development.
 • Je hebt affiniteit met verduurzaming van de gebouwde omgeving
 • Je hebt affiniteit met scholing van vakmensen
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels
 • Je kunt goed zelfstandig werken

Uiteraard krijg je begeleiding en laten we je niet zomaar in het diepe springen. Het team loodst je door je opstartperiode heen! Je werkt samen met diverse collega’s en projectpartners.

Wie is ISSO?

We zijn een open kennisclub. Nieuwsgierig en enthousiast. Wij leveren vakkennis aan professionals in de gebouwde omgeving. Kennis die betrouwbaar is en precies past bij hun project of probleem. Want dát is waarvoor mensen bij ISSO aankloppen.

ISSO werkt daarvoor samen met professionals en partners. Met onze valide kennis geven we antwoord op allerlei vragen. En daarmee helpen we professionals hun werk beter te doen. We helpen ze duurzamer, veiliger, beter te bouwen. We helpen ze problemen oplossen.

Bij ISSO geloven we dat het anders kan! Daarom ontwikkelen we samen kennis, die we weer delen. Onze kennis komt overal in de buitenwereld terecht. Opleidingsinstituten leiden er professionals mee op, bedrijven passen ISSO-kennis toe in projecten of gebruiken ISSO om hun kennis of producten te ontwikkelen. Zo dragen we samen op allerlei manieren bij aan beter weten, beter bouwen.

Wat mag je verwachten?

Voor deze functie kom je op projectbasis in dienst bij Stichting ISSO, met de mogelijkheid voor een vaste aanstelling na afloop van de projectperiode. Dit is afhankelijk van de mogelijkheden binnen ISSO op dat moment.

Deze functie biedt uitdagend én afwisselend werk met serieuze impact. Je leert veel in korte tijd en vergroot je netwerk. Daarnaast krijg je alle mogelijkheden om jezelf en het team waarmee je samenwerkt te ontwikkelen.

Solliciteren?

Stuur een mail met je CV + motivatie naar i.vanveelen@isso.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.